Storitve - dodatno

MS Access in Excel

Z MS Access orodjem smo izdelali kopico programov, večina je bila narejena po zahtevi stranke, torej na ključ. Rešitev smo našli prav za vse nastale probleme, precej rešitev pa potegnemo iz rokava ravno zaradi minulih izkušenj. Torej imamo mnogo rešitev, tudi za vas. 

Prevzamemo nadgradnje tudi že izdelanih aplikacij, tu je potrebno vzeti v obzir tudi spoznavanje z programom, saj nadgradnja ne bo tako hitra ali efektivna, kot če bi razvoj opravili sami.

Svetovanje in iskanje optimalnih rešitev

 • Zaradi bogatih izkušenj imamo prednost in lahko svetujemo že pri samem načrtovanju aplikacij, podatkov in tokokrogu informacij nasploh.
 • Hitro postavimo ločnico kaj je za stranko najbolje, saj le najboljše privede do pozitivne ocene in zadovoljstva stranke. 
 • Če npr. vsebuje ideja stranke zahteve, ki presegajo MS Excel, MS Access, bomo to povedali takoj, ko bo to postalo jasno.

Vzdrževanje aplikacij

 • Vse naše aplikacije tudi vzdržujemo, ponujamo občasen pregled le teh, kot tudi pregled ustaljene prakse uporabe programov uporabnikov in svetovanje morebitnih nadgradenj s katerimi olajšamo delo in skrajšamo postopke obdelav.
  S to storitvijo se omeji morebitne težave, pa tudi nadgradnja delovanja, ki vodi k večji stabilnosti in učinkovitosti uporabnikov.
 • Prevzamemo tudi vzdrževanje aplikacij, ki jih nismo razvili mi.

Izobraževanja (skupinska in individualna)

Za podjetje Kompas xNet izvajam naslednja izobraževanja za MS Access že drugo leto.

  1. Začetni 3 dnevni tečaj. Spoznavanje aAccess okolja, baz podatkov, izdelava baze podatkov, nekaj poizvedb in obrazcev, ter spoznavanje okolja in dela v Access-u. Slišali boste tudi kopico uporabnih nasvetov.
  2. Nadaljevalni 3 dnevni tečaj. Izdelava zahtevnejših obrazcev, zahtevnejših poizvedb, izdelava poročil, makrojev in spoznavanje VBA okolja.
  3. VBA za Access (3 dnevni tečaj). (Tečaj na zahtevo)
  4. Power Access  1.dnevni tečaj kjer bomo prikazali nekaj najboljših idej, ki so se nabrale v letih razvoja, opcija je tudi razvoj dela programa po Vaši meri (če se slušatelji uskladijo). (Tečaj na zahtevo)
 • Izjemoma je možno tečaj izvesti na vaši lokaciji, saj s tem prihranite tečajnikom čas, v teh primerih se program izobraževanja prilagodi vam in priredi na vašo tematiko. V tem primeru nam prosim pošljite povpraševanje prek obrazca na desni strani ekrana.
 • Ponujamo vam tudi izobraževanje po meri oz. po vaši želji, v vašem okolju, nivo izobraževanja in posameznim podrobnostim posvetimo več časa le če je tako potrebno ali zaželjeno.

Za tečaje pri podjetju Kompas Xnet se lahko prijavite tule.

Za povpraševanje po izobraževanju po meri ali za individualno izobraževanje prosim izpolnite in pošljite obrazec.