MS Excel programerske storitve

  • Izdelava programov
  • Izobraževanje
  • Svetovanje

Z MS Excel orodjem se ukvarjamo že dlje časa, čeprav nam je primarno orodje MS Access. Tudi tu smo našli kopico rešitev, povezali Excel z drugimi aplikacijami, bazami.

MS Excel programe izdelamo od začetka, po dogovoru prevzamemo nadgradnje ali vzdrževanje že izdelanih programov.

Pri Accpro.si ponujamo skupinska ali individualna izobraževanja za MS Excel, vse stopnje. 

  • Izjemoma je možno tečaj izvesti na vaši lokaciji, saj s tem prihranite tečajnikom čas, v teh primerih se program izobraževanja prilagodi vam in priredi na vašo tematiko. V tem primeru nam prosim pošljite povpraševanje prek obrazca na dnu te strani.
  • Ponujamo vam tudi izobraževanje po meri oz. po vaši želji, nivo izobraževanja in posameznim podrobnostim posvetimo več časa le, če je tako potrebno ali zaželeno.

Ponujamo naslednja dva tečaja:

VBA za Excel.
Spoznavanje z VBA okoljem in začetki programiranja. Izdelamo že prvi program uvoza, obdelave in izvoza podatkov.

Power Excel.
Spoznavanje s primeri programiranja v excelu in na ta način instant pridobivanje izkušenj.

Za povpraševanje po izobraževanju po meri ali za individualno izobraževanje prosim izpolnite in pošljite obrazec (spodaj na strani).

Pred izdelavo programov nudimo analize procesov in podatkov. Takšno svetovanje je z namenom, da bo izdelana aplikacija delovala optimalno s čim manj nepredvidenimi težavami. Ker želimo svoje delo opraviti dobro.

Tudi za že izdelane MS Excel aplikacije, ki niso naše avtorsko delo, ponujamo svetovanje.

Z MS Access orodjem smo izdelali kopico programov, številka je najbrž že blizu 50, večina njih je bila narejena po zahtevah stranke, torej na ključ. Rešitev smo našli prav za vse nastale probleme, veliko teh pa potegnemo iz rokava ravno zaradi minulih izkušenj. 

Da MS Access zmore manipulirati s podatki, jih uvoziti ali izvoziti, prenesti v Excel ipd verjetno že veste. Naštel bom nekaj bolj exotičnih primerov:

  • Pošiljanje predpripravljenih mailov – vsaki stranki svoj mail, le ta pa je različen glede na podatke, ki določajo posameznega prejemnika. Si predstavljate z enim klikom poslati npr. 500 mailov na en klik? Za povrh so si različni po vsebini, obliki, slikah…
  • Izdelava koledarja in lastnih zaznamkov v prikazu koledarja.  
  • Lasten strežnik za upravljanje s sporočili.
  • Izdelava za tisk pripravljenega izpisa, ki ima več kot 700 strani. Dvokolonski, zelo zahteven.
  • in še veliko več.

Delo z Excelom

Z MS Excel orodjem se da izdelati mnogo programov, ki vam skrajšajo vaše delovne postopke in dnevna opravila. Za tiste, ki ne poznajo Excela dlje od začetnega tečaja so običajno prijetno presenečeni nad zmogljivostmi in hitrimi obdelavami, katere se izdela na klik. 

Vemo, da to ni primerno orodje za velike količine podatkov in da prihaja do napak pri vnosih podatkov (ker to ni relacijska baza podatkov), a Excel je izvrstno orodje, naš namen pa je kar najbolje izkoristiti njegov potencial.

Zahtevajte ponudbo

Zanimam se za: (zahtevan vsaj en podatek)

MS AccessMS ExcelIzdelava programovVzdrževanje programovSvetovanjeIzobraževanje skupineIndividualno izobraževanjeTehnično urejanje publikacijIzdelava spletnih straniDrugo